Sabtu, 15 Oktober 2011

zone syuhadah....siappp!!!!

 Baru nak keluar rumah dengan menaiki nouvo s aku..dah siap pakai helmet...time nk off lappy nie aku bkk blogok aku dulu... tiba-tiba.................

(apa gila?)

si  zone syuhadah  a.k.a  nur syuhadah bt Hamizi telah membuat entry pasal aktiviti pegetutan (wujud ke perkataan tu?) aku di laman-laman bunga-bunga cinta blogger yang bernasib malang...haha...TETAPI,  dia tidak berpuas hati kerana paling teruk yang kena kentut adalah blog dia kerana time aku masuk blog dia aku baru lepas makan telur rebus.amekau! bau pessiiinnggg....

 x percaya?? hah amekau screen capture nie!
DIA MENGISTIHARKAN PEPERANGAN DENGAN AKU!
x yh nk besarkan gmbar nie.. bukak blog dia terus...komen2!!!



siapa nk back up aku??  heee.... meh meh isi borang amek kt pejabat kadi daerah masing-masing...join tentera kentut..hahaha... bukan apa aku kentut kt dalam blog korang tu bersebab..
(sebab apa? busuk tau!)
ala macam korang tak pernah kentut bersepah.. aku kentut kt blog korang sebab nk buat kelainan sebab aku memang lain dari yang lain..lain  L,A,I,A  lain....
ada yang guna berlari,berjalan,merangkak dan paling teruk megesot..haha
aku...senang jaa...prruuttttt uhhhh legaaa....hahaha
tapi syuhadah ak bagi special...tanpa bunyi, buang angin jaa.. kn kn yayang anje??



pesanan buat kekasih.. nampak x? encik..hahaha
(ok ak perasan)




pesanan buat pn, syuhadah:saya kentut kt blog awak tu ikhlas sangat tanpa ragu ragu dan was-was.   awak tak perlu bayar untuk kentutan itu..lepas nie saya tak akan kentut kt blog awak tapi mungkin saya akan BERAK!! hahahaha..gurau-gurau..ok best dapat member blogger cm kau..yee akak..(jgn prasan tua sangat lh kau syuhadah..)                                                                                                                                      












P/s aku menaip sambil memakai helmet..kau tau!!!


7 ulasan:

Syuhadah Hamizi berkata...

Wah terharu gila la. susah susah je membalas entri aku. hehe dah la membalas smbil pakai helmet. lagi terharuu la. HAHA

noraauliyya berkata...

hahaha , siap pakai helmet . sengal !

pajong pemalas!!! berkata...

haha...ak trkejut dan x smpat bkk hlmet trus taip laju2..hahaha

sis92 berkata...

hehe untungla si kentut berdarah
famous amous la sekarang :)

liana.syazwani berkata...

bahaha.. taip entry dengan helmet XD
how cute XD

pajong pemalas!!! berkata...

famous jadahhhh....klo famous follower ak 8 juta!! hahaha
liana: untuk keselamatan diriii...

mashumello hangit berkata...

bongok...

pegodeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...