Khamis, 20 Oktober 2011

salah kah lelaki menangis?




nk bace entry nie kne bkk lagu kt atas tu baru felling...



aku tak nak jadi manusia hipokrit...apa aku rasa,apa aku cakap,apa aku bagi tau itulah cara aku..
aku juga seorang yang tak reti nak berkongsi tapi dengan adanya blog nie aku tulis apa yang aku pernah lalui..
adakah salah jika lelaki menangis?? setiap manusia akan pernah ditimpa masalah pasti akan ditimpa musibah dan musibah itu tidak megira jantina..aku tidak lari daripada ditimpa musibah. aku juga pernah meraung..aku juga salah seorang hamba Allah yang pernah dibri ujian...
mungkin kalau tengok nama blog aku nie ganas,pegotor dan mnunjukkan yang aku nie seprti mnusia yang kurang betul haha..tpi,aku tetap manusia dan bukan alien...


ok,


aku nak cerita kenapa lelaki sukar menangis..
lelaki sukar menangis kerana dia mempunyai sifat ego yg tinggi dan semua tau lelaki adalah insan yang kuat..tp sedarkah bahaya lelaki juga selalu menangis? tapi bukan di hadapan kekasih bkn di hdapan kwn dan bukan di hadapan ibu bapa mreka tp lelaki selalu menangis seorang diri...melepaskan kesedihan tanpa teman air mata yang megalir sangat deras tanpa nada yang kedengaran..
jangan terti[pu dengan wajah ganas dan macho mereka kerana di dlam setiap hati seorng lelaki ada perasaan sedih juga..dan janganlah sakiti kaum lelaki dengan itu lelaki tidak akan mnyakiti lelaki..tp klau ada lelaki yg suka menyakiti prempuan dia itu bukan lelaki tpi orang gila..haha



p/s : ak x tau kenapa aku tulis perkara nie...tbe2 nk ngis gak..haha

3 ulasan:

ijatazyanniaizzati berkata...

aku selalu buat ayah aku menangis, sebab bila hantar aku kat hostel kat terengganu, then dia nak balik perak, mesti dia nangis paling tidak sikit la.sebab dia anggap anak dia ni masih tadika macam duludulu. it's normal bro. but crying for girl that is unofficially yours, kurangkan la, kalau ye pun nangis pasal awek korang, takyahlah bagitahu dia :

bf: u buat i menitiskan air mata
gf: u janganlah nagis lagi, nanti tak macho, i mintak soree,blablabla, dlm hati gf ( yes, bangge aku dah buat dia nangis, im the queen!!haha)

Nuriy Arisa berkata...

lelaki tue paling susah nk menangis..
tapi kalau seseorg lelaki tue menitiskan air mate utk seorg lelaki mknenye...dye amat sayg kat gurl tue...bertuah la gurl tue..sbb ad lelaki yg betol2 sygkan dye...

nas japanibikes berkata...

aku nmpak ciktai nangis sbb tempe die ilang!!!!!
nah hambek ko pruuuuiiiiiiitttt creeeettttt..(kentot betaik)

pegodeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...