Sabtu, 20 Ogos 2011

kawan...aku masih ingat

aku rindu korang douh...adish...aku rindukan time kite form 5 dulu2..jalan2...hang out sme2.... actually it hard to take that memory back...Walaupun aku nie sometimes quiet weird person (aku tau tu) tapi aku sayang kt member aku...banyak cerita tentang kita..rahsia sentiasa disimpan selamanya...
                       aku ingat lagi time form 4 kite blum rapat lagi...
korang pikir aku gn syah gay...WTF lh kn..




tapi semua tu berubah time kite wt rombongan to air papan mersing..ha gam time tu birthday aku!
korag baling aku dengan tepung,madu gn air sirap sejuk...pale hotak lh kn...da lh mlm kt tepi pntai lak tu...
tpi it ok..aku totally happy gila time tu.






time di tasik y...selepas tamat paper spm mpv pemprosesan makanan

di bpmall 2009
time form 5 kite baru btul2 rapat kn??? klo bebual tu da cm x de orag len dlam klas..haha
macam2 kita dah lalui..pahit manis.tawar,masam,kelat dan masam2 manis..


.

ok lh..kalau korang baca enty nie pat2 flash back tau..
aku buat entry nie sebab aku terkenang zaman muda2 dulu..

2 ulasan:

Nur Hamizzah berkata...

woi.. member skolah rendah tak ingt ke? hahaha

pajong pemalas!!! berkata...

rendah sgt...ssh nk ingat...

pegodeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...