Khamis, 11 Ogos 2011

Kantoi Di Bulan Ramadan. (5 MPV SMK Tunku Putra)


HAAAA!! nie keje dak2 junior MPV colh ak..(aku dlu klas MPV gak and now form 6 jdi dy orng junior ak lh)
kt sekolah ada wt prtandingan video kretif dan mereka2 yg kepala half of normal kid nk join...jdi nie lh hasil nya...
tapi yg peliknya terselit sowng dak form 6 kt dlm video nie..(aku)
sbnarnya, dy orng nk mntk bntuan dlm smber plakon sbb x de sapa dpt pgg watak cikgu jd dlm keadaan paksa rela aku pun join...haha
anyware dy orng mmg kretif dri corner nk shoot gn editing video...
ak tabik kt korng..hahaha
lengge (nth nk eja cm ne) nie yg pling kcoh dri awal smpai akhir dan dy gak yg edit video nie...care lh bro..ok2 korng tgok lh ea.!!

4 ulasan:

Nur Hamizzah berkata...

hahaha. first time aku dapat tengok suasana dalam sekolah kau ni.. eh,

muke kau time jadi cikgu tak boleh bla dok. boleh ea pakai jeans kat skolah?

mpv tu ape? ahaha

pajong pemalas!!! berkata...

hahaha..ea??? best x?? mpv ue mata pelajaran vokasional...
ak time form 4 gn form 5 mek vokasional..(sbnrny sbb time ue x tau ap itu mpv)
time nie ary sbtu lh...ak ad kursus kt colh..tp lari jp sbb dak2 nie mntk prtolongan..hehe

Nur Hamizzah berkata...

ahaha. suasana nampak macam sekolah la.. aku kan dapat tengok sekolah kau dari luar je <---kesian

ouh. eh tu tu tu encik marshmallow.. nazirah mesti kene tengok ni. ahahahhaha

pajong pemalas!!! berkata...

ouhhh....hahahhaha bkal sedara koe..

pegodeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...