Khamis, 3 November 2011

Jom Join Contest | SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK.

Nakk tahu lebih lanjut , just click banner atas ni OK :))

** Tarikh Tutup : 10 NOV 2011 PUKUL 10 MALAM 



nk tang ke x nk ek??
tag je lh.. ok2 nie haa... aku tak kenal dia orng (KECUALI MIZZA) tapi aku follow mereka.. huk huk huk
1)Amirah Azman
2)susumanees.
3)Mizza
ke tiga2 nie cantik molek belaka sorie lh kalau aku tag ea sebab aku pun kena tag..

12 ulasan:

rahman berkata...

follow me back ya.

http://paintmyworld-rahman.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

Nur Hamizzah berkata...

TAK KENAL ????? KAU CAKAP ELOK2 BOLEH?

aku_fynaz berkata...

jln2 sini :)

Eza Boom Boom :) berkata...

Brooom..Brooom..Brooom…..!! Bonceng motosikal, sambil-sambil tu singgah sini…Hye tuan rumah!! Eza datang sini nak hantar posto. :D Heee..Gurau je,datang dari segmen yang sama :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

shida ismail berkata...

singgah cni and follow blog nieyh...
thankz follow blog S.I

Siti Zuraina Bte Amran berkata...

hye..!! selamat berkenalan..
saya dtng dri segmen yng sama..
sya zuzu..awak pulak..??

fiqah berkata...

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

PUTRY berkata...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

alynfazlin berkata...

singgah sini dr segmen yg sama. :)

izah :) berkata...

iza singgah dari segmen yg sama..jom singgah blog iza..

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET berkata...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

pegodeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...