Sabtu, 21 Mei 2011

dapat netbook free!!

lama dah tak update blog..tak tau nak merepek apa yang ada dalam kepala otak aku cuma exam ja..tapi,semenjak dua menjak tiga menjak ni aku sangat happy sebab dapat NETBOOK 1 Malaysia!!hahaha
baru satu hari aku dapat aku terus modifit netbook ue...

                                      wajah netbook aku selepas 1 hari dalam tangan aku..


hahaha...tangan aku nie memang gatal kalau dapat lappy or benda2 yang boleh un9...memang habislah..
lagi satu aku ada kelebihan untuk megesan sinaran wifi hahah...pantang wooo....ue lah anugerah yang telah diberikan kepada aku sampai cikgu sekolah aku pun dah tau..apa2 kerja yang berkaitan komputer sekarang aku kena handle...tpi best gak aku pun pernah tengok soalan exam yang belum habis ditaip oleh cikgu(diam)
hahaha.....
k larh pye2


1 ulasan:

Mr.gOOgle berkata...

kw pun dpt jgak,,, ptot aq tgok kw selalu online..

ni aq nk kongsi info dgan kw psal kelebihan internet.. aq dahtaip 1 page khas utk kw bace huhuhu.. kat sini ada tip utk dapat duit free dan care nk jadi agen sah streamyx.. free je aq bagi kau.. kalau rajin memang masyuk $$$
http://mysupertopup.wordpress.com/siapa-nak-side-income/

pegodeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...